Laat uw autoschade vakkundig en snel repareren bij ons, Autobedrijf Koolhaas in Amstelveen op de grens van Uithoorn en Aalsmeer. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in schadeherstel van uw auto. Hierbij kunt u denken aan het repareren van deuken, krassen, een gebroken ruit of schade na een storm. Tijdens de schadereparatie kunt u bij ons rekenen op een gratis leenauto (exclusief brandstof). Zo zit u niet zonder vervoer. Laat uw schade herstellen:

  • Gratis leenauto bij schadereparatie
  • Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel van alle automerken
  • Reparaties met originele fabrieksonderdelen
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.3
  • Reparaties zijn altijd in overleg

Maak een afspraak voor schadeherstel

Wilt u uw auto laten repareren? Kies voor schadeherstel in Amstelveen bij ons, Autobedrijf Koolhaas. Maak zelf online een afspraak of neem contact met ons op. Uw online afspraak is onder voorbehoud. Op werkdagen bevestigen wij binnen 24 uur de online afspraak op basis van beschikbaarheid.

Afspraak maken Bel 020 345 6427Bel 020 345 6427

Klantervaringen over schadeherstel Amstelveen

“Ik heb hele goede ervaringen met Autobedrijf Koolhaas. Door een flinke storm heeft mijn auto veel schade opgelopen. Na een belletje kon ik snel terecht en was mijn auto weer snel gerepareerd. Top!”
Ellen uit Amstelveen

“Na wat garages in omgeving Amstelveen te hebben gebeld, was Autobedrijf Koolhaas de goedkoopste. Ik heb zeker geen spijt van mijn bezoek. Betrouwbare garage en goede service. Ik kreeg een leenauto en kon mijn auto na twee dagen alweer ophalen. Bedankt!”
Martijn uit Amstelveen

Lees alle recensies over autoschade Amstelveen op Klantenvertellen.nl

Fabrieksgarantie blijft van kracht

Valt uw auto nog binnen de fabrieksgarantie? Ook dan kunt u voor schadeherstel terecht in Amstelveen. Wanneer uw auto volgens fabrieksvoorschriften jaarlijks is onderhouden, blijft de fabrieksgarantie gehandhaafd. Dit heeft te maken met de Europese Wetgeving (2001) waarin staat aangegeven dat u als consument niet verplicht bent om uw autoschade te laten herstellen bij de leverende merkdealer.

Kom in contact met Autobedrijf Koolhaas in Amstelveen

Wilt u direct een afspraak maken voor schadeherstel van uw auto bij Autobedrijf Koolhaas in Amstelveen? Neem contact met ons op via 020 3456427 of mail naar info@autobedrijfkoolhaas.nl. U kunt ook bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt en apk-keuren.