Autobedrijf Koolhaas is een universeel onderhoudsbedrijf in Amstelveen en is aangesloten bij de BOVAG. We verzorgen onderhoud, reparatie en schadeherstel aan alle merken personen- en bestelauto’s. U ontvangt van ons een leenauto wanneer er sprake is van autoschade. Op deze manier bieden we u de best mogelijke service. Maak online een afspraak bij ons autobedrijf of neem direct telefonisch contact op.

  • Gratis leenauto bij autoschade
  • Apk vanaf € 27,50
  • Dezelfde dag nog geholpen

Afspraak maken Bel 020 345 6427

Apk Amstelveen

Bij onze autogarage in Amstelveen keuren we uw auto binnen één uur. We maken gebruik van een apk reminder, waardoor u uw apk keuring nooit vergeet. De apk keuring kost € 27,50 voor benzinewagens en € 40,- voor dieselwagens. De regelmaat van een apk keuring is afhankelijk van de leeftijd en de brandstof van uw auto. U kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen. Of neem direct telefonisch contact met ons op.

Onderhoud

Bij het onderhoud van uw auto krijgt u gratis een leenfiets. Vervangend vervoer is ook mogelijk voor € 20,- per dag. Bij de inspectie van uw auto communiceren we altijd transparant en helder wat de bevindingen zijn, voordat we tot reparatie overgaan. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Ieder automerk is welkom bij ons voor zowel een kleine als een grote beurt. De kosten hiervan variëren tussen de € 200,- en € 375,-.

Autoschade reparatie

Heeft u schade aan uw auto? Ook dan kunt u terecht bij Autobedrijf Koolhaas in Amstelveen. Autoschade is al vervelend genoeg, daarom proberen we het u zo makkelijk mogelijk te maken. U ontvangt van ons een gratis leenauto, zolang we uw auto bij onze garage in Amstelveen herstellen. Onze schadespecialisten herstellen iedere vorm van schade, zoals: deuken, krassen en gebroken ruiten.

 

Autogarage Amstelveen: service van a tot z

Autobedrijf Koolhaas biedt u naast bovenstaande diensten een aanvullende service aan, onder andere in de vorm van:

  • Carwash
  • Bandenservice (wisselen en opslag)
  • Remmenservice
  • Aircoservice
  • Trekhaakmontage

Behoud uw fabrieksgarantie bij Autobedrijf Koolhaas

Als u een auto heeft die nog binnen de termijn van de fabrieksgarantie valt, kunt u ook bij ons terecht. We onderhouden uw auto (jaarlijks) volgens de fabrieksvoorschriften. Wat veel mensen niet weten is dat hierdoor de fabrieksgarantie gehandhaafd blijft. Dit heeft te maken met de Europese wetgeving die sinds 2001 van kracht is. Hierin staat aangegeven dat de consument niet verplicht is om naar de leverende merkdealer te gaan voor onderhoud.

Afspraak maken Bel 020 345 6427

Garage Amstelveen

Industrieterrein Legmeer
Grutterij 28
1185 ZW Amstelveen

020 3456427
info@autobedrijfkoolhaas.nl

Openbaar Vervoer

Sneltram 51, halte Sacharovlaan.