Autobedrijf Koolhaas is een universeel onderhoudsbedrijf in Amstelveen en is aangesloten bij de BOVAG en Autovakmeester (Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven* die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen). We verzorgen onderhoud, reparatie en schadeherstel aan alle merken personen- en bestelauto’s. Bij autoschade kunt u gratis gebruik maken van onze leenauto. Op deze manier bieden we u de best mogelijke service. Maak online een afspraak bij ons autobedrijf of neem direct telefonisch contact op.

Afspraak maken Bel 020 345 6427

Apk Amstelveen

Bij onze autogarage in Amstelveen keuren we uw auto binnen één uur. We maken gebruik van een apk reminder, waardoor u uw apk keuring nooit vergeet. De apk keuring kost € 30,- voor benzinewagens en € 42,50 voor dieselwagens. De regelmaat van een apk keuring is afhankelijk van de leeftijd en de brandstof van uw auto. U kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen. Of neem direct telefonisch contact met ons op.

Onderhoud

Bij het onderhoud van uw auto kunt u gratis gebruikmaken van een leenfiets. Vervangend vervoer is ook mogelijk voor €30,- per dag. Bij de inspectie van uw auto communiceren we altijd transparant en helder wat de bevindingen zijn, voordat we tot reparatie overgaan. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Ieder automerk is welkom bij ons voor zowel een kleine als een grote beurt.
De kosten voor een kleine onderhoudsbeurt zijn vanaf €325,- en voor een grote onderhoudsbeurt vanaf €450,-.

Autoschade reparatie

Heeft u schade aan uw auto? Ook dan kunt u terecht bij ons, Autobedrijf Koolhaas in Amstelveen op de grens van Uithoorn en Aalsmeer. Autoschade is al vervelend genoeg, daarom proberen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken. Zolang wij uw auto bij onze garage in Amstelveen herstellen, kunt u gebruikmaken van onze leenauto. Onze schadespecialisten herstellen iedere vorm van schade, zoals bijvoorbeeld: deuken, krassen en gebroken ruiten.

 

Behoud uw fabrieksgarantie bij Autobedrijf Koolhaas

Als u een auto heeft die nog binnen de termijn van de fabrieksgarantie valt, kunt u ook bij ons terecht. We onderhouden uw auto (jaarlijks) volgens de fabrieksvoorschriften. Wat veel mensen niet weten is dat hierdoor de fabrieksgarantie gehandhaafd blijft. Dit heeft te maken met de Europese wetgeving (de wet Monti) die sinds 2001 van kracht is. Hierin staat aangegeven dat de consument niet verplicht is om naar de leverende merkdealer te gaan voor onderhoud.

Afspraak maken Bel 020 345 6427

Hybride werkplekken

Om het voor u gemakkelijker te maken stellen wij hybride werkplekken ter beschikking met toegang tot gratis Wifi en kunt u gebruik maken van het keukentje met lekkere koffie, thee, water en kunt u eventueel zelf meegenomen eten en drinken bewaren in de koelkast.
Zo hoeft u geen vervangend vervoer te regelen en kunt u gewoon bij ons werken terwijl u op uw auto wacht.

Neem een kijkje in ons gehele pand

 

Garage Amstelveen (op de grens van Uithoorn en Aalsmeer)

De Loetenweg 12 d
1187 WB Amstelveen

020 3456427
info@autobedrijfkoolhaas.nl